• ژل رویال خالص محصولی از شرکت رودین

درباره ما

در عصر حاضر انتخاب مناسب اقلام سبد مواد غذایی، از مهمترین دغدغه های هر خانوار محسوب می شود.
از طرفی وجود مشکلات فراوان در این حوزه و همچنین عرضه محصولات متنوع با برندهای مختلف، خانواده ها را در تامین و تهیه این قبیل از نیازهای خود مردد نموده است.

لذا در راستای کمک به افراد جامعه در خصوص انتخاب بهینه و شایسته این اقلام و همچنین در جهت ارتقای کیفیت تولیدات این حوزه، تعدادی از اعضای هیئت مدیره فعلی شرکت به همت آقای ذاکری در سال 1392 برآن شدند تا به پشتوانه تجربیات چندین ساله خود در حوزه های مواد غذایی و بازرگانی فرآورده های زنبورعسل و با استفاده از پتانسیل های خود در استان های اردبیل، اصفهان و …، مجموعه صنایع غذایی رودین را با بهره گیری از الطاف الهی راه اندازی نمایند.

اهداف و چشم انداز ها

  1. تبدیل شدن به یک برند جهانی معتبر در حوزه مواد غذایی
  2. ارتقاء سطح کمی و کیفی محصولات
  3. تولید پایدار و تحویل مستمر محصولات با استفاده از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا
  4. ایجاد و بهبود فرهنگ مصرف مواد غذایی مفید و پرارزش چون ژل رویال در خانواده ها

0%
0%
0%
0%

تاریخچه فعالیت

مجموعه صنایع غذایی رودین از اسفند 1392 فعالیت خود را آغاز کرد و از آن پس هر سال با تکیه بر نوآوری و ایجاد ساختارهای استاندارد شرکتی و اقتصادی بیش از پیش پیشرفت نمود.
به طوری که از دومین سال فعالیت خود با بزرگترین شرکت های صنایع لبنی ایران، رستوران های زنجیره ای و کافی شاپ های سراسر کشور قرار داد همکاری بست تا تامین بخشی از مواد اولیه آنها را بعنوان یک برند قابل اعتماد در این زمینه، بعهده داشته باشد.

همچنین این شرکت با آنالیز تک به تک انتظارات و درخواست های مشتریان و تمرکز بر بازار هدف تولیدات و محصولات خود، در سال 1394 مجوز تاسیس واحد بسته بندی خود را با ظرفیت سالانه 125 تن اخذ نمود تا به صورت مویرگی به این شاخه از اقتصاد وارد شود.

از سال 1395 سیاست توسعه صادراتی محصولات، در راس تصمیمات مدیران ارشد شرکت قرار گرفت تا همزمان با حفظ و افزایش توان داخلی، ساختارهای اولیه در این زمینه نیز در جهت نیل به چشم اندازهای کلان مجموعه ایجاد گردد.

امروز نیز شرکت صنایع غذایی رودین بر این عهد خود پایدار می باشد که علاوه بر حفظ برند قدرتمند و معتبر خود در این حوزه، سبد غذایی مردم را روزبه روز پر ارزش تر و با کیفیت تر نماید.

نحوه نگهداری و مصرف ژل رویال

تازگی ژل رویال از مهمترین عوامل در حفظ کیفیت این محصول است. چرا که ژل به راحتی در شرایط نامطلوب فاسد می‌شود و به همین منظور است که باید بلافاصله بعد از برداشت، آن را در ظرف‌های تیره و مات قرار داد و در دمای صفر تا ۵ درجه سانتی‌گراد نگهداری کرد.

ژل رویال چیست؟

ژل رویال یکی از مهمترین مواد تولید شده توسط زنبور عسل در کندو است. این ماده که از غده های آرواره ای زنبور عسل در سنین خاصی ترشح می شود، غذای اصلی برای تغذیه ملکه زنبور عسل بوده و ملکه بدون خوردن این ماده خیلی سریع می میرد. علاوه بر این، عامل رشد سریع لاروها یا نوزادهای زنبور عسل، مصرف این ماده است.

امروزه از ژل رویال به عنوان یک ماده درمانی در ساخت انواع داروها استفاده می شود. به ویژه برای ساخت داروهای گیاهی، ژل رویال کاربرد ویژه و خاصی دارد. این ماده به صورت های مختلف به صورت مایع و پودر شده مورد استفاده قرار می گیرد و از آن ها برای تولید کپسول ژل رویال، مواد آرایشی و بهداشتی و… استفاده می شود.

خواص ژل رویال برای پوست

ترکیبات شیمیایی ژل رویال و تأثیرات آن بر زنبورهای ملکه، به آنها امکان بارور شدن می دهد و جثه آن ها از زنبورهای کارگر بزرگ تری داشته و بیشتر عمر می کنند. محققان به این نتیجه رسیده اند که ژل رویال می تواند برای زیبایی ما از جمله سلامت پوست مفید باشد. ژل رویال برای لک صورت، درمان اختلالات پوستی و بهبود سلامت عمومی پوست بی نظیر است.